L’ Arenys Coworking Corner

El “corner”

L’Arenys Coworking Corner és un espai d’uns 120 m2 situat en una de les cantonades del terme municipal d’Arenys de Mar, concretament en la confluència del carrer Doedes i el Passeig de Ronda, veïnat de Mar-Munt, en un local en planta baixa, amb entrada de llum natural per grans finestres, tant per Doedes com per Passeig de Ronda.

Espai coworking

Espai coworking vist des del Passeig de Ronda

Els espais

L’Arenys Coworking Corner té una configuració rectangular i diàfana, amb 12 espais de treball, distribuïts en 4 àrees diferenciades. Complementen aquests espais de treball, una sala de reunions per a 6 persones, aïllada mitjançant unes mampares de vidre i equipada amb un Smart TV com a suport per a presentacions, una àrea de “cuina/office” amb nevera, cafetera i microones, i dos lavabos.

Panoràmica ACC

Vista panoràmica

Equipament

A nivell d’equipament informàtic, l’Arenys Coworking Corner disposa de connexió a internet amb fibra òptica, amb cable i wifi, un equip multi-funció (impressora, copiadora i escànner) amb prestacions de làser color en mides A3 i A4, una trituradora de paper, guillotina, …

Accessibilitat

L’accés al centre s’autoritzarà a través d’un lector de targeta RFID personalitzada, amb control de les franges horàries autoritzades a cada usuari.

Primer pla espai coworking

Primer pla vist des del Passeig de Ronda

Un pensament a “L’ Arenys Coworking Corner

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *